ledena fantazija, ljubljana, slovenija

pridružite se nam

25. NOVEMBER 2017 - 4. FEBRUAR 2018
vsak dan 9:00-24:00

nekaj novega

Poslovna druženja &
Team Building

Pridružite se nam za vaš poseben dogodek na Kongresnem trgu v srcu Ljubljane. Personalizirani paketi, vključno z drsanjem, izposojo drsalk, ločenim vhodom, animacijo ter hrano in pijačo, se začnejo pri 19 EUR na osebo. Izkusite edinstveno ledeno dogodivščino z vašim osebjem, njihovimi družinami, strankami ali posebnimi gosti, ki lahko vključuje:

  • Prilagojen curling
  • Spretnostni poligon na ledu
  • Prosti streli na hokejski gol
  • Druge zabavne igre

Naš Paviljon Bar, ki deluje pod okriljem Kaval Group, vam bo zagotovil osvežilne in tople pijače v harmoniji s preprostimi prigrizki ali okusnimi meniji s petimi hodi - izbira je vaša. Paketi za vaš dogodek so na voljo vsak delavnik od ponedeljka do petka, v naslednjih terminih:

  • 12:30 - 14:30
  • 15:00 - 17:00
  • 17:30 - 18:30

Končna cena paketa je odvisna od vaše izbire hrane in pijače ter števila udeležencev. Za več podrobnih informacij prosimo kontaktirajte:

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (040 862 168)
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (068 636 648)
Partnerji dogodka
Coca Cola
Spar
Generali
Javni partnerji
MOL Ljubljana
Visit Ljubljana
Gostinska ponudba
Kaval group
Dobavitelj oblačil
S Oliver
Tehnični dobavitelji
Expo biro
Zavas
CCM hockey
Fortrade
SeEVil
Subway
Agencija K
Modi
Conductor
Moje karte
Vse osebe, ki vstopajo, drsajo ali uporabljajo prostore Ice Fantasy Italia vGmbH Ljubljana, to storijo popolnoma na lastno odgovornost. Izvajalci, vodstvo, osebje, klubi in podružnice podjetja Ice Fantasy Italia vGmbH ne prevzemajo kazenske odgovornosti v primeru kakršnihkoli poškodb. Drsanje na ledu je lahko nevarno in Ice Fantasy Italia vGmbH ne prevzema odgovornosti za morebitno izgubo ali poškodbo, ne glede na njihovo naravo. Osebe z visokim krvnim tlakom, težavami s hrbtenico, vratom ali srcem oz. s kakršnimikoli drugimi fizičnimi omejitvami, morajo imeti pisno soglasje svojega zdravnika, preden se udeležijo drsanja. Nosečim ženskam je drsanje prepovedano. Ice Fantasy Italia vGmbH ne odgovarja za izgubljene ali ukradene predmete. Za majhno plačilo je zagotovljeno omejeno število omaric za varovanje vaših osebnih predmetov. Ice Fantasy Italia vGmbH si pridržuje pravico do zavrnitve storitve oz. prepovedi vstopa komurkoli.
Vibe

sledite nam na