Ledena fantazija, Ljubljana, Slovenija

Praznujte z nami

25. NOVEMBER 2017 - 4. FEBRUAR 2018
vsak dan 9:00-24:00

s čudovitim razgledom

Paviljon Bar

Paviljon Bar bo ponujal enega najboljših gostinskih razgledov v centru Ljubljane. Steklena streha bo ponujala pogled na vse strani Kongresnega trga, še posebej magičen pa bo pogled na Ljubljanski grad. Hkrati bo streha ščitila goste pred dežjem in snegom – pomislite na občutek, ko se nahajate v toplem zavetju, z odlično hrano, pijačo, družbo in glasbo, nad vami pa letijo snežinke ... magično!

Gostinska ponudba Paviljon Bara bo zajemala tople napitke, brezalkoholne in alkoholne pijače, koktejle, burgerje, kranjske klobase, sladke božične razvade ...

 

Žejni na ledu?

Ledeni Bar

Če vas bo med drsanjem zeblo in bi se radi pogreli s toplim napitkom ali pa boste postal žejni, se boste lahko okrepčali v Ledenem Baru, ki se bo nahajal v kotu na malem drsališču. Ta bo ponujal neustekleničene tople in hladne napitke brez alkohola.

Paviljon Bar & Ledeni Bar delujeta pod okriljem Kaval Groupa. Ta obstaja že od leta 1999 in povezuje 16 enot, ki skupaj ustvarjajo kulinarično zgodbo prepoznavno po tradiciji, edinstvenosti, vrhunskosti in visoki ravni kakovosti storitev. V svojih vrstah ima odlične Chefe, znane po vrhunskih kulinaričnih zgodbah. Restavracije Kaval Group so prejemnice številnih nagrad na področju kulinarike.

Event Partners
Coca Cola
Spar
Generali
Public Partners
MOL Ljubljana
Visit Ljubljana
Bars and Catering
Kaval group
Clothing Supplier
S Oliver
Technical Suppliers
Expo biro
Zavas
CCM hockey
Fortrade
SeEVil
Subway
Agencija K
Modi
Conductor
Moje karte
Vse osebe, ki vstopajo, drsajo ali uporabljajo prostore Ice Fantasy Italia vGmbH Ljubljana, to storijo popolnoma na lastno odgovornost. Izvajalci, vodstvo, osebje, klubi in podružnice podjetja Ice Fantasy Italia vGmbH ne prevzemajo kazenske odgovornosti v primeru kakršnihkoli poškodb. Drsanje na ledu je lahko nevarno in Ice Fantasy Italia vGmbH ne prevzema odgovornosti za morebitno izgubo ali poškodbo, ne glede na njihovo naravo. Osebe z visokim krvnim tlakom, težavami s hrbtenico, vratom ali srcem oz. s kakršnimikoli drugimi fizičnimi omejitvami, morajo imeti pisno soglasje svojega zdravnika, preden se udeležijo drsanja. Nosečim ženskam je drsanje prepovedano. Ice Fantasy Italia vGmbH ne odgovarja za izgubljene ali ukradene predmete. Za majhno plačilo je zagotovljeno omejeno število omaric za varovanje vaših osebnih predmetov. Ice Fantasy Italia vGmbH si pridržuje pravico do zavrnitve storitve oz. prepovedi vstopa komurkoli.
Vibe

sledite nam na